Onni

http://susirajan.blogspot.fi/2016/11/erikoisia-ilmoita-ja-tottelematon-husky.html

Onni on siperian huskyn ja alaskan malamuutin sekoitus, riiviö ja hurmuri samaan aikaan. Onni on isänsä tapaan kaikkien kaveri ja emänsä tapaan täynnä virtaa. Onni on syntynyt 2013. Onni on luonteeltaan itsepäinen ja hyvin utelias. Onni ei pelkää juuri mitään ja Onnia voi pelotta pitää irti melkein missä vaan. Koska Onnissa on puoliksi malamuuttia, poitsulta löytyy paljon voimaa.

Onni means lucky in Finnish. Onni is a male mix of a Siberian husky and an Alaskan malamute. He´s stubborn like a malamute and enthusiastic and curious like a husky. Onni was born in January 2013. He´s one of my biggest favorites of all dogs that I have had.

-vahva ja iso (strong)
-itsepäinen (stubborn)
-utelias (curious)
-kiltti ja harmiton (gentle giant)
-hölmö (goofy/foolsh)


Onni ja isoveli Tuure - Onni and his big brother Tuure

Onni rakastaa irrallaan juoksentelua ja metsässä mm valkohäntäpeurojen ajattamista. Toisinaan me podetaan Onnin kanssa ikävää Susirajan 15 kilsan vaellusreitille Varsinais-Suomeen, missä vietettiin ensimmäiset kesät lähes päivittäin. Tulevina kesinä saatamme palata samoille seuduille lomailemaan.

Onni on Vilman pentueen nuorin ja syntyessään tuli maailmaan väärin päin. Poistu syntyi suoraan mun käsiin ja heti nähtyäni poitsun ekaa kertaa käsissäni päätin, että tämä poika ei lähde meiltä minnekään.

http://susirajan.blogspot.fi/2014/09/kuvapostaus-susirajan-retki.htm


http://susirajan.blogspot.fi/2016/02/paistattelua-auringossa.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti